Leje af bolig – Boligadvokat Aarhus

Lejelovgivningen giver en ganske bred beskyttelse i forhold til udlejer.

Få hjælp fra en boligadvokat nær Aarhus

Skal du have kigget på købs- eller lejekontrakten? Ved Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni ApS ved Aarhus, får du hjælp fra en professionel boligadvokat.

Når du lejer en bolig er du omfattet af lejelovgivningen.

Lejelovgivningen giver en ganske bred beskyttelse i forhold til udlejer. Omfanget og betydningen af de enkelte bestemmelser i lejelovgivningen er dog meget kompliceret, og desværre kræver det ofte en specialist for finde ud af, hvorledes bestemmelserne kan anvendes i det daglige i forholdet mellem lejer og udlejer.

Hvis du sidder med spørgsmål om f.eks. lejekontraktens form og indhold, huslejens størrelse, dine forpligtelser til indvendig og udvendig vedligeholdelse af lejemålet, mulighederne for opsigelse eller udlejerens opsigelse af dit lejemål, fraflytning og tilbagebetaling af depositum kan en af vores specialister
hjælpe dig.

Ring til vores specialister, hvis du er i tvivl om leje af bolig. Så får du et hurtigt svar på dine spørgsmål.

Har du brug for en advokat?

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni har kontorer i Aarhus og Odder og vi kan hjælpe dig, hvis du har brug for en advokat til at føre en retssag, få lavet et testamente eller en ægtepagt, få hjælp til din byggesag, kræve erstatning ved personskade osv.