Personskadeerstatninger

Hvis du får en personskade er det en voldsom og uoverskuelig begivenhed.

Hvis du får en personskade er det en ofte voldsom og uoverskuelig begivenhed

Hvis du får en personskade er det en voldsom og uoverskuelig begivenhed. Udover at skulle håndtere smerter og bekymringer for fremtiden kommer alle spørgsmålene om økonomien. Kan du få erstatning? Hvor meget? Af hvem? Og hvordan?

Hos Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni hjælper vi dig trygt igennem processen

Vores specialister har stor erfaring inden for området med personskadeerstatning – og derfor er du sikker på, at du får netop den erstatning, som du har ret til.

I mange tilfælde vil det være muligt at få udbetalt erstatning fra flere sider; både en eventuel skadevolder, dit eget forsikringsselskab, din arbejdsgivers forsikringsselskab og udbetaling af sociale ydelser.

Vores advokater med speciale indenfor erstatningsret har i mange år arbejdet med personskadesager og repræsenteret skadelidte over for forsikringsselskaber. Vi har desuden ført talrige retssager om personskadeerstatning ved domstolene og forskellige ankenævn.

Har du brug for en advokat?

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni har kontorer i Aarhus og Odder og vi kan hjælpe dig, hvis du har brug for en advokat til at føre en retssag, få lavet et testamente eller en ægtepagt, få hjælp til din byggesag, kræve erstatning ved personskade osv.