Om os

Vi lægger vægt på at være den rigtige samarbejdspartner for både private og erhvervsvirksomheder.

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni er en moderne advokatvirksomhed

Selskabet blev etableret i 1978, advokatfirmaet har kontorer i Aarhus og Odder.

Vi lægger vægt på at være den rigtige samarbejdspartner for både private og erhvervsvirksomheder. Vores klienter kommer fra alle sider af erhvervslivet: håndværksmestre, detailhandlende, produktionsvirksomheder, pengeinstitutter, koncerner og børsnoterede selskaber. Desuden rådgiver vi forsyningsselskaber, foreninger og private personer.

Vi satser på effektivitet og dermed konkurrencedygtighed gennem maksimal brug af informationsteknologi

Vi har de mest avancerede edb-systemer, direkte adgang til alle relevante databaser og registre indenfor jura og erhvervsliv, og en rationel intern sagsbehandling.

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni er en moderne advokatvirksomhed med en lokal profil og med kunder fra hele landet.

Vi har et netværk af gode samarbejdspartnere i ind- og udland, og kan løse juridiske problemer, uanset om det er helt lokalt eller rækker uden for landets grænser.

Vi samarbejder med

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni og advokater i firmaet er medlem af / samarbejder med viste foreninger og organisationer.

Har du brug for en advokat?

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni har kontorer i Aarhus og Odder og vi kan hjælpe dig, hvis du har brug for en advokat til at føre en retssag, få lavet et testamente eller en ægtepagt, få hjælp til din byggesag, kræve erstatning ved personskade osv.