Vi søger 1-2 stud.jur. til Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni i Odder

Drømmer du om at prøve dine kompetencer af på et advokatkontor? I tæt samarbejde med dygtige advokater, der gerne lærer fra sig? Så kan det være at du er vores nye stud.jur. hos Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni.

Som stud.jur. hos os vil du få ansvar fra dag ét. Du vil arbejde med konkrete sager indenfor både privat- og erhvervsret. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige, men du vil primært skulle bistå teamets advokater med konkret sagsbehandling, bistå i forbindelse med lovprocesser og udarbejde forslag til afgørelser samt ad hoc-opgaver i teamet.

Du får tid til fordybelse, men samtidig får du lov til at have klientkontakt, som både vil være privatpersoner og klienter fra erhvervslivet.

Lidt om dig:

Du er i gang med din bacheloruddannelse i jura – gerne på 3. år
Du er serviceminded, engageret og omhyggelig
Du har masser af gåpåmod

Om Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni

Vi er en moderne advokatvirksomhed, som har kontorer i Aarhus og Odder, hvor din arbejdsgang vil være på kontoret i Odder. Hos os kan du forvente en arbejdsplads i øjenhøjde, som sætter pris på diversitet og personlighed. Vi lægger vægt på ansvarlighed og grundig håndtering af sagerne. Samtidig har vi fokus på faglig udvikling med henblik på at gøre dig til en dygtig jurist.

Vi er fleksible, så arbejdet passer til dit studie.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Keld Nomanni

Tlf. 21 43 60 24

Tlf. 86 56 12 12

Ansøgningsfrist:

Løbende

Send din ansøgning til kn@isaksennomanni.dk

Felt