Menu

Start en inkassosag

START

inkassosag

Det er nemt at starte en inkassosag hos os. Du udfylder bare skemaet online - og så er du igang. Du modtager straks en ordrebekræftelse og debitor vil modtage en henvendelse fra os dagen efter! Du er naturligvis også velkommen til at sende sagen pr. mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Din inkassosag vil blive behandlet i henhold til vores almindelige forretningsbetingelser og afregnet i overensstemmelse med vores faste priser på inkassoydelser, som du finder her på siden.

START

abonnements
-inkassosag

Hvis du er tvivl om noget, skal du ikke tøve med at ringe til os eller sende os en mail. Se her, hvordan du kontakter os.

Vi gennemgår alle oplysninger og vedhæftede bilag, som du sender til os, forinden vi tager kravet til inkasso. Så er vi sikre på, at der ikke opstår fejl. Hvis vi mangler oplysninger, kontakter vi dig.

Når du starter en sag via vores hjemmeside - uden for abonnement - skal du vedhæfte kopi af faktura(er) og rykkerskrivelser. Filer af typen .PDF, .DOC, .DOCX., JPG, JPEG, GIF, TIF og PNG kan vedhæftes. 

Vær opmærksom på, at oplysninger og vedhæftede filer udveksles ukrypteret.