Menu

Hvad siger andre

IT Basen ApS, Claus Eriksen

Inkasso var meget billigere end jeg troede…

IT Basen ApS, Claus EriksenClaus Eriksen, der er indehaver af IT Basen ApS i Viby, blev positivt overrasket, da han første gang måtte sende en skyldner til inkasso hos Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni.

"Jeg tænkte jo umiddelbart, at det er tusindekrone-sedler, man skal tælle op, når man sætter en advokat i gang med en opgave. Det er jo det man hører. Så da jeg fik at vide, at en basisinkasso kostede 500 kroner, blev jeg positivt overrasket." siger Claus Eriksen.

Han havde godt 10.000 kroner til gode hos en kunde. Penge, som han selv havde rykket, rykket og rykket for. Men uden held.

"Men da advokaten blev koblet på, så skal jeg love for, at der kom gang i tingene. Det viste sig, at jeg havde glemt at give klienten ti dages frist i mine rykkerskrivelser, så det klarede advokaten for mig med et brev. Da de ti dage så var gået sendte advokaten inkassobrevet med trussel om fogedretten og to dage senere havde jeg mine penge." fortæller Claus Eriksen, der oplevede at hjælpen var stort set gratis.

"For de fik jo også indkasseret de rykkergebyrer, der skulle have været betalt undervejs. Så jeg tror alt i alt, at jeg endte med at betale et par hundrede kroner."

For Claus Eriksen er inkasso imidlertid ikke blot et spørgsmål om at få pengene inddrevet.

"Det er næsten endnu vigtigere, at man kan fortsætte det gode samarbejde med kunden. Ved at bruge en advokat til at sige alle de grimme ting, så oplever jeg, at det er lettere at komme videre bagefter."

Ad Media ApS, Michael Svanholm

En let og effektiv måde at få sine penge på

Ad Media ApS, Michael SvanholmMichael Svanholm fra AD Media i Aarhus har brugt Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni til at inddrive tilgodehavender i flere år. Og med stor succes.

"Vi bruger dem vel i snit til 15-20 sager om året. Vores virksomhed laver profilbrochurer, der er baseret på annoncer og nogle af annoncørerne er desværre ikke så flinke til at betale deres regninger. Vores tilgodehavender er typisk mellem 4.500 og 25.000 kroner, og det tager simpelthen for lang tid for os, at få pengene hjem selv." siger Michael Svanholm, der oplever en stor succesrate med inkassosagerne hos Isaksen & Nomanni.

"Vi har en god dialog med vores advokat, der løser opgaverne til en fornuftig pris. Jeg overdrager blot sagsmaterialet til ham og så kører det uden mere besvær. Det giver mig ro i maven, for jeg synes helt principielt, at man skal betale sine regninger, hvis man har købt en vare. Derfor følger vi helt konsekvent op på alle skyldnere. Og det kan godt betale sig."

Responshuset I/S, Thomas Christensen

Effektiv indsats sikrede os 97.000 kroner

Responshuset I/S, Thomas ChristensenDet så til at begynde med rigtigt skidt ud for Thomas Christensen, der driver Responshuset i Århus. En tidligere kunde skyldte Thomas Christensen 97.000 kroner. Og trods utallige henvendelser per brev og telefon, var der ingen respons og slet ingen penge fra skyldneren.

"Vi satte så Isaksen & Nomanni på opgaven, for 97.000 kroner er altså et beløb, som jeg godt gider at slås for, siger Thomas Christensen, der fra sidelinjen så sagen gå hele vejen til fogedretten."

Her udeblev modparten og Thomas Christensen fik dom for, at ikke bare det skyldige beløb, men også sagens omkostninger skulle betales af kunden.

"Og det var selvfølgelig fint. Bortset fra, at kunden påstod, at der ikke var nogen penge at komme efter." fortæller Thomas Christensen.

"Vores advokat var imidlertid meget grundig. Han fandt ud af, at ejeren af virksomheden havde penge stående på en konto. Dem gjorde han udlæg i og dagen efter havde vi alle pengene stående på vores konto. Uden at det havde kostet os en krone. Så kan man kun være tilfreds." siger Thomas Christensen.