Menu

Din egen advokat

Når du bruger os til dine inkassosager,  bliver dine sager behandlet af advokater. Du får din egen advokat, som behandler alle dine inkassosager. Hermed er du sikret, at alle faglige normer er overholdt, idet alle vores advokater deltager i efteruddannelse - og ikke bare på inkassoområdet.

Du opnår også adgang til rådgivning på andre områder, idet du naturligvis altid er velkommen til at kontakte din advokat for spørgsmål om andet end inkasso. Vi kan således rådgive dig på alle væsentlige områder indenfor erhvervslivet.

Du ringer bare til din advokat - eller sender en e-mail. Så får du hurtigt et klart svar.

Advokatinkasso

Inkassobureauer og andre virksomheder, der ikke er advokatvirksomheder, kan ikke tilbyde at gennemføre dine sager ved domstolene med en retssag. En retssag er nødvendig, hvis din kunde f.eks. har indsigelser overfor dit krav om betaling.

Ved at bruge os, undgår du således at din sag behandles af flere forskellige sagsbehandlere eller virksomheder, der fordyrer og forlænger sagsbehandlingen.

Råd og vejledning

Vi sætter en ære i at du altid får en faglig korrekt vejledning - og hurtigt svar på dine spørgsmål. 

Derfor er du altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Vi har lavet en vejledning om rykkerskrivelser, som du kan læse. Så er du sikker på ikke at snyde dig selv, når du rykker for betaling af dine fakturaer. 

Du kan også læse en masse gode råd under punktet "Gode råd" - så er du klædt ordentlig på til at møde eventuelle dårlige betalere.