Menu

Ejendomsadministration

Isaksen & Nomanni Ejendomsadministration

Isaksen & Nomanni Ejendomsadministration er en del af Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni, som har kontorer i Århus, København, Odense og Odder. Dette betyder, at Isaksen & Nomanni Ejendomsadministration har en tæt sparring med kontorets advokater i spørgsmål af kompleks juridisk karakter.

Hos Isaksen & Nomanni Ejendomsadministration er I en del af en stærk ejendomsportefølje - vi har bl.a. et stort uafhængigt netværk i form af arkitekter, ingeniører, byggesagkyndige, viceværter, forsikringsmæglere, økonomer og revisorer, som står klar til at yde professionel rådgivning til din forening.

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark.

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni er en moderne advokatvirksomhed, som blev etableret i 1978. Advokatfirmaet består i dag af 6 partnere, 4 ansatte jurister samt 13 advokatsekretærer og administrative medarbejdere.

Advokatfirmaet har kontorer i Aarhus, København, Odense og Odder.

Advokatfirmaet lægger vægt på at være den rigtige samarbejdspartner for både private og erhvervsvirksomheder.

Vore klienter kommer fra alle sider af erhvervslivet: håndværksmestre, detailhandlende, produktionsvirksomheder, pengeinstitutter, koncerner og børsnoterede selskaber. Desuden rådgiver vi forsyningsselskaber, foreninger og private personer.

Vi satser på effektivitet og dermed konkurrencedygtighed gennem maksimal brug af informationsteknologi. Vi har de mest avancerede edb-systemer, direkte adgang til alle relevante databaser og registre indenfor jura og erhvervsliv, og en rationel intern sagsbehandling.

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni er en moderne advokatvirksomhed med en lokal profil og med kunder fra hele landet. Vi har et netværk af gode samarbejdspartnere i ind- og udland, og kan løse juridiske problemer, uanset om det er helt lokalt eller rækker uden for landets grænser.

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni er RKI-inkassopartner og medlem af Danske Advokater.